Botkier Bowie CrossBody Camera Bag

Det var ikke så længe tilbage, at vi fortalte dig om Botkier Bowie Satchel. Kort derefter ankom min helt egen Bowie Satchel i posten, meget for at være uendelige glæde såvel som lykke. Tasken er temmelig fantastisk – det kan være en funktionel, neutral satchel, men den slanke, arkitektoniske ribbing over fronten giver det et look i modsætning til noget andet på markedet. På et moderne taske -marked, der for det meste er derivat, er Bowie -taskeene noget meget sjældent: original.

Derfor kunne jeg dog ikke hjælpe med at skrive om Botkier Bowie CrossBody -kamerataske. Vi ved alle, at små tværboder er alt det rasende nu, men de slanke detaljer såvel som retro -fornemmelse af denne særlige mulighed holder det et skridt foran resten af ​​pakken. Så godt det er ikke nøjagtigt, hvor du vil være?

Oftest det, der stikker ud til mig om denne taske, er, at navnet er nøjagtigt bedst-det ser virkelig ud som en old-school læderkamerataske, noget, der måske er blevet båret af en ultra-chic fotograf af den tid. Hardwaren såvel som strimler af læder hjælper med at give det en moderne kant, mens formen såvel som lynlås åbning gør sin inspiration klar. Med en under $ 300 prismærke kan dette være en fantastisk måde at købe ind til sommerens mest betydningsfulde tendens. Køb gennem ShopBop for $ 295.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post