Multi-Pochette-tasker: En ny klassiker eller en flygtig tendens?

Har du nogensinde elsket en håndtaske langvejs, men fandt, at den ikke fungerer for dig, når du prøver det? Jeg har, og for mig var det den fantastiske Louis Vuitton Multi-Pochette Accessoires. Jeg kan huske, at jeg så denne taske båret af Beverly Hills husmor Lisa Rinna, da den først blev frigivet og faldt hoved over hæle. Derefter evaluerede Kaitlin sin multi-pochette sidste år, og jeg føler mig dybere forelsket. Tasken var et øjeblikkeligt hit og udsolgt online tilsyneladende natten over, men jeg var heldig på min lokale Louis Vuitton -butik og fik prøve posen i min foretrukne farve, klassiske monogram med rosenstroppen. Jeg var sikker på, at jeg ville blive forelsket i at se posen personligt og var fuldt forberedt på at tage posen hjem med mig. Men da jeg prøvede det, fandt jeg ud af, at det bare så fjollet ud på mig. Med skuffelse, der styrtede over mig, indså jeg, at jeg bare ikke kunne trække posen af.

Jeg elsker ideen om at eje en taske, som du kan bære i ét stykke, men som også kan dekonstrueres og slides på andre måder. Jeg er en betydelig fan af håndtasker, der har flere funktioner og måder at bære den på, og den berømte Louis Vuitton -monogram er en klassisk hæfteklamme, der aldrig vil gå ud af stil. Det utilitaristiske design og krydsfunktioner har mig stadig længes, og jeg er ærligt fristet til at prøve denne taske igen efter at have skrevet dette indlæg. Jeg havde skrevet posen af, da jeg bare ikke kunne forstå, at den fungerer for mig, men jeg er stadig forelsket, når jeg ser på fotos online.

Et lignende design som Louis Vuitton Multi-Pochette, jeg har også ønsket mig Prada Re-Nylon-tasken. Når jeg smelter sammen med den berømte og nostalgiske Prada -nylon med et utilitaristisk design, elsker jeg denne taske. Jeg har ikke prøvet Prada endnu, men jeg er fristet til at give den en chance og se, om jeg kan bære designet komfortabelt. Jeg elsker absolut det afslappede look, denne taske oser, den afgiver den afslappede og fantastiske stil, som jeg objektiverer med med mine tasker.

En anden tøven, jeg har omgivende multipoketteposer, spekulerer på, om de er en flygtig tendens? Udseendet er bestemt tydeligt og besidder ikke træk ved en klassisk taske (i det mindste ikke efter min mening), men det rejser et vigtigt spørgsmål. Skifter træk ved en klassisk taske i en post-kovid verden? Jeg finder ud af, at jeg strækker sig efter crossbody-tasker, som jeg bare kan smide på meget mere end nogensinde, og det multi-Pochette-look falder i den kategori. Jeg elsker at du kan bruge de mindre dele af posen individuelt, som på egen hånd bestemt er klassikere.

Hvad synes du? Er multi-poss en ny klassisk eller flygtig tendens? Skal jeg give denne stil et andet look? Jeg kan føle min kærlighed, der regerer i øjeblikket….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post