Alexander McQueen Faithful Container Carry

Vi taler meget mere, end vi normalt gør om Alexander McQueen, såvel som det er ikke kun da han er en af ​​mine foretrukne designere. Det er en del af grunden, i betragtning af at jeg er den, der vælger poserne, men det er ikke det hele!

Oftest skyldes det, at meget mere end nogen anden anden, McQueens luxe-punk-æstetiske, er så mange af mønstrene for efteråret, at andre designere krymper til abe. Industriel såvel som Goth er to påvirkninger, der opdager deres metode i hans arbejde igen såvel som igen, såvel som det er naturligt, at vi vil tale om ham kontinuerligt, når vi går over nøjagtigt, hvor vigtige disse ting er for den kommende sæson . En mere taske, der gør det helt tydeligt, er Alexander McQueen -trofaste containertoten.

Dette er ikke min foretrukne taske til at få den industrielle behandling, men der er bestemt et par ting, jeg kan lide ved den. Meget første såvel som først og fremmest er bæltet øverst stort. Tykkelsen såvel som bæltets chunkiness er afgørende for at etablere denne taske’s holdning såvel som den enorme knude, den udvikler i stedet for at blive spændt, har ligeledes et fantastisk tilbud om stil.

Og så er der symmetrien i placeringen af ​​lynlåsen i bunden. Den cirkler posen for at give bæreren valget af at udvide sin dybde, men hovedsageligt er det der, det er et ekstra stilistisk aspekt, der viser bæltets holdning øverst på posen. Ud over programmet er der det matte sorte læder såvel som de skinnende sølvkædehåndtag, som begge er hæfteklammer til denne sæsons tendenser. Tasken er ikke så over toppen, som masser af McQueen’s mange industrielle kreationer er, såvel som hvis du ikke er sikker på nøjagtigt, hvordan man integrerer en så alvorlig tendens, er dette en så stor placering som enhver form for at Start. Få med Saks for $ 2175.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post