Dette eller det: Saint Laurent Louou Bag mod Saint Laurent Sac de Jour

kan lide det eller ej, I er altid blandt de første, der ved, hvornår jeg er på markedet for en helt ny taske. Hvem er faktisk først på linje afhænger af, hvor jeg er i det øjeblik trangen rammer. Nogle gange er det smack midt i arbejdsdagen, og den første ting, jeg gør, er at ping Amanda på Gchat for at forkynde, at jeg har brug for noget nyt; Andre gange sidder jeg på min sofa og spiser korn og udråber, at jeg har brug for en ny taske, på hvilket tidspunkt mine værelseskammerater enten ignorerer mit udbrud eller humor mig og spørger, hvilken jeg vil have. Nogle gange skraber jeg faktisk kløen og går igennem med et køb; Andre gange drømmer jeg bare om det, og det sker faktisk aldrig. Denne gang har jeg fået mit hjerte sat på en rød taske, og især to har slået min fantasi.

Jeg har altid været meget i ideen om en rød taske, fordi selvom den er lys og farverig, for mig, er det næsten som en forhøjet neutral. Du kan bære det med så mange farver, og det parrer især godt med sort, hvid og denim – a.k.a., Hele min garderobe. Jeg overvejede endda stærkt at få min Gucci Marmont -taske i rødt, men i sidste ende måtte jeg gå med sort, fordi jeg ikke havde en klassisk sort taske i min nuværende rotation. Jeg elsker min Marmont, og jeg er virkelig glad for, at jeg valgte sort, men jeg føler stadig behov for at tilføje en rød taske til min nuværende lineup. To meget forskellige Saint Laurent -mini -poser er på min hjerne, og selvom jeg allerede har hentet flere meninger, er min forskning aldrig komplet, før jeg har spurgt jer, hvad I synes!

Saint Laurent har altid været på min radar, men ikke rigtig som et hellig gralmærke, men snarere et afprøvet brand, som jeg altid har ønsket at eje et stykke af. I marts snagged jeg min første Saint Laurent -vare, da jeg fik en lille sort tegnebog, og jeg har været virkelig tilfreds med kvaliteten af ​​det. Kaviarlæder er ikke kun smukt, men holdbart, og jeg er meget tilfreds med håndværkets håndtering generelt. Det lille køb fik mig virkelig til at tænke på, at jeg måske en dag vil hente en Saint Laurent -taske også, og det er mine venner, hvordan jeg er, hvor jeg er i dette øjeblik – og knuser hårdt på to røde Saint Laurent -tasker.

Den første er den lille Loulou -kædestroppeskulderpose. Jeg er ikke overrasket over, at jeg elsker denne taske, fordi den dybest set er Saint Laurent -versionen af ​​min Marmont -taske. Nu er det ikke nødvendigvis en dårlig ting. Jeg elsker størrelsen og formen på min Marmont, og jeg får så meget brug af det. På en måde betragter jeg dette som at købe noget, du virkelig elsker i en anden farve, eller det par jeans, du er besat af i en anden klip/vask. Kan du virkelig have for meget af en god ting? Læderet er super glat og glamorøst, og det er den perfekte røde. Jeg kan også godt lide, at hardwaren er sølv her versus guld, for nogle gange ser rød og guld en smule for jul ud for mig. Ligesom Marmont kan stropperne konvertere til lang eller kort, og generelt har jeg ikke rigtig en grund til ikke at have denne taske.

køb nu

Den anden taske, jeg knuser på, har eksisteret en god del, og det er Nano Sac de Jour i præget Croc. Jeg elsker, elsker, elsker den skrumpede klassiske form af denne taske, og det er en taske, jeg har ønsket at eje i lang tid. Før jeg så denne taske i præget Croc, ville jeg virkelig have den i Saint Laurents klassiske kornede læder, men noget ved Croc i Red stjal virkelig mit hjerte. Ulempen med denne taske er det indre – den er overhovedet ikke meget rummelig, og jeg kan også ikke lide, at toppen er helt åben. I modsætning til den lille version har Nano ikke en indvendig lynlåslomme. At bo, arbejde og spille i NYC har bestemt gjort mig meget mere bevidst om at have mine værdigenstande sikre, især når jeg er ude om natten. I’m not sure I would be completely comfortable carrying this out at night to a dark and super-crowded bar, and if I can’t get past the open interior, I’ll have to nix this altogether because any bag I purchase must Arbejd for mig fra dag til nat – især når det er en mini -taske! The plus side is that this bag does have a crossbody strap, which is optimal for when I’m out and about. This bag is definitely more fashion than function, and even though I know that, I still want it.

køb nu

Though these bags share a brand name and a color, they are totally different! If I could have both, you best believe I would, but since I can’t, I’ll ask you guys, which one would you choose?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post