Saks mødes og hilser

i dag er vores sidste fulde dag i NYC og en af de dage, vi har set frem til mest! I dag på Saks er der en begivenhed, der holdes med nogle af vores yndlingsdesignere i håndtasken og pung verden. Hvis du kan gøre arrangementet, lad os vide og sørge for at kigge efter Vlad og I. Vi vil være der chatter med de designere, vi ved, at lære de designere, vi ikke kender, og møde læsere fra vores hjemmeside. Her er oplysningerne, vi håber at se dig der!

Den 5. april (i dag) fra 2:00 – 17:00 er Saks Fifth Avenue i NYC vært for en begivenhed for kunder i New York butik på femte sal. Saks har bekræftet personlige udseende med Monica Botkier af Botkier, Emily Ironi og Rachelle Copeland af Alexis Hudson, Rebecca Minkoff, Laura og Shelia fra Treesje, Rene Huber of Goldenbleu og Andrew bomuldsline af Linea Pelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Forum DownForum Down

ville bare fortælle jer alle, at der skete en slags mærkelig og kompliceret ‘ting’ med forummet i aften. Noget ved en Sphinx -søgning og databasefejlen og sikkerhedskopiering og genopbygning. Jeg