Kooba Callie

glædede St. Patrick’s Day!

Kooba Callie

I dag ønsker alle at være irske! Du kan ikke bemærke, at alle på St. Patrick’s Day begynder at slå ud af listen over slægtninge, der gør dem irske. ”Nå, min oldemors søsters fætters venner bror kom fra Irland, så jeg er irsk”. Hvad det virkelig svarer til er ”Jeg vil bare have en grund til at drikke i dag, bære grønt og synge irske melodier i baren”. Jeg forstår det. Men når det kommer til det, er jeg uden tvivl irsk. Jeg blev ikke født i Irland, men min fars bedsteforældre var det. Megs er kort for Meaghan, faktisk med alle disse tilføjede konsonanter og vokaler. Ingen stave mit navn ordentligt, men det er den gæliske metode til at stave den. I aften har vi corned beef og kål og drikke grøn øl. Tror du på, at jeg tuller? Jeg var barnet på institutionen efter St. Patrick’s Day, der reeked af kål og stadig havde mine læber farvet grønt fra det grønne vand, mælk, cookies, pandekager osv., Som min mor lavede dagen før. Det er temmelig vigtigt i min familie, at vi i dag har grøn alle grønt. Mange gange glemmer jeg ligefrem; Så inden jeg løber ud af døren, griber jeg en grøn pung og forlader derefter, det holder mig i det klare. Kooba Callie udføres i et grønt italiensk læder, som ikke kun er perfekt til St. Patrick’s Day, men perfekt til farvemønsteret i foråret. Denne taske har trekantlydhardware og en dobbelt top skulderrem med et 7 ″ dråbe. Der er en magnetisk lukning, der fører til en stor indvendig lynlåslomme og to mobiltelefonlommer. Kooba -tasker er store punge, der varer for sæsoner og virkelig tilføjer et cool touch (tag Kooba Sienna for eksempel, en helt skæve taske, der var et stort hit!). Få med Saks for $ 645.

Nyd St. Patrick’s Day og glæd dig over at være irsk i en dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post