En taske, tre måder! Hvordan jeg stylede min Saint Laurent -kuvertpose

, når jeg køber en taske, er et af de mest betydningsfulde elementer, jeg tager i betragtning, før jeg tager springet alsidighed. Jeg vil gerne vide, at jeg kan bære min taske i flere scenarier, og at jeg kan bære den næsten overalt hvor jeg går. At være i stand til at klæde en taske op eller ned er blevet en nødvendighed for mine taske -køb, og hvis jeg ikke kan bære en taske ved forskellige lejligheder, er muligheden for, at jeg ikke vil købe den.

Tidligere i år købte jeg en stor Saint Laurent -kuvertpose, som efterfølgende er blevet en af ​​mine yndlingsposer i min samling. Jeg har reduceret en hel del af det, jeg bærer rundt på en daglig basis, og konvolutposen er den skyldige i, hvorfor jeg har taget en pause fra mine elskede totes. Jeg har fablet om denne taske før og har vist, hvordan jeg har stylet den, men jeg har båret den nonstop for nylig og har indset, hvor meget det vælger alt (inklusive leggings!).

Kontoret

Mit kontor er Company Casual, som jeg er taknemmelig for, fordi jeg ikke er meget formel. Jeg parrede min konvoluttaske med en leopardprint skildpadde under en sort swing -kjole. Det er blevet meget koldt i DC -området, så strømpebukser var en nødvendighed. Jeg valgte at parre dette tøj med et par sorte støvler, men et par lejligheder eller knæhøje støvler ville også have fungeret.

Dato aften

Min ægtefælle og jeg er hjemmebodier for det meste, men vi elsker en god date -aften. Vi ønskede at prøve en ny restaurant i byen, og min Saint Laurent -kuvertpose var min valg af taske. Jeg holdt det afslappet i et par jeans, sorte støvler og en gepardbluse. Jeg parrede også udseendet med min yndlingsrøde frakke til en pop farve. Den solbrune farve på min Saint Laurent får mig til at ville bære den med Cheetah hele dagen, hver dag.

Afslappet

Jeg er ikke genert over det faktum, at jeg ville ønske, at jeg kunne leve i leggings, og jeg bærer dem, når det er muligt. Sidste weekend var den passende tid, fordi jeg gik på en lille road trip for at komme til en vens bryllup. Til bilturen holdt jeg den meget afslappet i sorte leggings, varevogne sneakers, en tank top og en camouflage jakke. Jeg vidste, at jeg ville bære en taske for at hæve udseendet, og Saint Laurent -konvolutten passer bestemt til regningen. Selvom de eneste mennesker, der så mig bære dette, var min ægtefælle og folk, der tjekker mig ind på hotellet, følte jeg mig tilfreds med at være komfortabel og have min elskede taske ved min side. Det er en god markør for mig, at en taske kan få mig til at føle mig klædt ud, selv i leggings.

Jeg elsker min Saint Laurent -kuvertpose så meget og kan ikke anbefale den mere! Har du en taske, som du bare ikke kan stoppe med at bære ved gentagelse?

køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Forum DownForum Down

ville bare fortælle jer alle, at der skete en slags mærkelig og kompliceret ‘ting’ med forummet i aften. Noget ved en Sphinx -søgning og databasefejlen og sikkerhedskopiering og genopbygning. Jeg