Juicy Couture China Tote

Jeg har gennemgået faser af kærlig og ikke lide at elske Juicy Couture. Men Juicy Couture indså, at de var nødt til at nå ud til masserne, og de har det. Længe væk er kun dagene med spordragter, og her er dagene med søde kjoler, læderposer og vanedannende charme. Amanda evaluerede for nylig den saftige Couture Queens Garden -tote, som hun kunne lide, men troede, at der var lidt for meget, der foregik.

Jeg kan se lignende mængder ekstramateriale på den saftige couture China -tote, men jeg føler mig ikke overvældet af det, jeg kan faktisk virkelig godt lide det. Sikker på, at der kan være nogle ekstra ting-a-mabobbers, men alt i alt er dette et cool duffel taske-design. Den håndholdte Duffel gør et massivt comeback til efteråret, bare tjek brusen omkring Alexander Wang Coco. Juicy Couture bringer en sjov mulighed med de vatterede paneler og gummi -detaljer. Jeg vil fortælle dig hvad, jeg graver det helt. Hvad synes du? Køb via ShopBop for $ 328.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post