Indenfor Scoop – F16

Nogle ting er bare aldrig på planen, da de burde være, især i små virksomheder. Så når produktionen blev lidt bagved, vidste jeg, at der ville være meget at gøre på en kortere periode.

Brynn og den nye design intern, Rachel, ankom med den nye efterårssamling, jeg var begejstret og ivrig efter at komme i gang. Jeg er glad for, at jeg havde mine lejligheder den dag, fordi vi bar kasser ud over kasser af læderposer fra den overstuffed bil ind på kontoret. Jeg har aldrig indset, hvordan tungt ægte læder er!

Selvfølgelig var planen at levere efterårsordrer næste dag, så med nye tasker spredt omkring os, var det tid til at komme i gang! Nu for at huske, hvad hvert farvnavn var og stilnavne, så vi kunne få ordrene til højre. Fordi både Rachel og jeg er helt nye assistenter, gik vi sammen for at opdele og erobre ordrerne til boutique-drop off og skulle arbejde.

Prepping hver taske med Brynns signature tags, plejekort og en støvpose med hver taske var ikke så nem opgave, som du måske tror. Hver taske får mindst to etiketter (en mærke etiket og et navn / stil tag), ud over plejekortet inde og matchende støvpose i den relevante størrelse. Vi stuff endda et par stilarter på forhånd, så de er boutique klar. Brynn sørgede for, at hver taske så sammenhængende med hver af butikkerne. Hver boutique bestiller en bred vifte af poser og nogle selv blandet med de bedste sælgere fra Brynns tidligere samlinger.

Planen var at starte dagen god og tidligt, så vi kan slippe af til alle butikker i Chicago-området før eftermiddagstrafik. Selv om alt ventede at være klar til at gå, ventede vi stadig på et par sidste minutters poser, der blev forsinket. Så med en lille justering i ruten gik vi til Hazel. Tak godhed Vi var lidt bagved også, fordi vi ikke indså, at de åbnede en time senere end vi troede. Ups! Så det endte med at træne perfekt ud. Alle købere var begejstret for at se os og få den nye samling i huset.

Da vi debuterer to nye stilarter, var det virkelig sjovt at se deres reaktion. Der var et par, der ikke købte den nye Jenne Foldover-kobling, men når vi viste dem det færdige produkt, tror jeg, vi vil få et par meget mere mid-sæsonordrer for dem!

Jeg er virkelig glad for at gå til butikkerne med Brynn og se, hvordan hun personsøger hvert besøg. Hun kender hver køber personligt og mange medarbejdere, så det er sjovt at se den side af virksomheden.

Selvom alle butikkerne er forskellige, er de ens i stil med et sortiment af alt. Jeg er sikker på at du kan forestille dig, hvor svært det er at modstå shopping i hver boutique også.

Da vores dag vedrørte en ende, indså jeg, hvor meget tid og indsats går ind i et lille firma, og jeg troede aldrig, hvad det ville være, indtil jeg startede min praktikplads her med Brynn.

Del dette:
Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Din favorit lille konvertible rygsæk er … 31. januar 2022in “Lauren”
Spring Launch PreparationsFebruary 20, 2018in “Fashion Business”
Køber og Small BusinessStræt 27, 2016in “Chicago”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post