Purseonals: Marc Jacobs Little Big Shot

I mit løfte om at holde Purseonals i gang, denne uge har jeg en anden taskeanmeldelse til dig! Mange af mine pung er på førende designerposer med prismærker, der er ret høje, men i dag giver jeg dig en gennemgang af en taske, der er både sporty og funktionel fra Marc Jacobs og under $ 400.

For to år siden konsoliderede Marc Jacobs Marc af Marc Jacobs under hans hovedmærke, og i den tid, der har fulgt, har vi set, hvordan dette har rystet ud for mærket. Skudposerne, inklusive snapshot (mere at komme på denne taske snart, jeg kan virkelig godt lide den), Little Big Shot, Big Shot og andet tilbehør er det, der er fremdrevet Marc Jacobs tilbage i Handbag Lovers World. Marc Jacobs taske var engang et stort hæfteklamme af håndtaske -snak, med mange mennesker, .

Æstetik

Omkring ferien er, når jeg ender med at få flere gaver fra mærker, og denne taske var en gave fra Marc Jacobs -teamet. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan denne taske ser ud – den er afslappet og cool og let bærbar. Der er mange farvekombinationer, og jeg elsker absolut den skyhvid/sorte kombination, hvor posens krop er skyhvid (som ikke er en skarp hvid, det er næsten lidt cremet), håndterer sort og siden af ​​posen parrer sort og hvid sammen. Double J -logo -hardware på fronten er en pæn brandintegration uden at være alt for mærket. Min yndlingsdel af posen er den aftagelige rem, der er flertal sort med hvid diamantdetaljer. Du behøver ikke at bruge stroppen, men I ved alle, at jeg altid bruger en lang rem, og jeg elsker, hvordan denne rem ændrer posen helt op. Det får posen til at føle sig virkelig sporty og let, som jeg elsker.

Læderet er et holdbart tværgående læder, der har en glans til det. Jeg ved, at dette betyder, at tasken ikke viser slid så let, og selvom jeg virkelig kan lide det aspekt om posen, elsker jeg heller ikke, når en taske har meget glans. Min personlige præference er et mere mat læder, så æstetisk ville dette være grunden til, at posen mister point – men sandheden skal siges, det gør posen så meget mere bærbar.

Dimensionerne på posen fungerer godt med alle designelementerne, ikke overvældende og ikke overvældende. Du kan ikke gå galt med den klassiske tote -form, og generelt er denne taske sådan en fantastisk taske til daglig brug både i stil og funktionalitet (mere om det nedenfor!).

Brugervenlighed + funktionalitet

Denne taske har alt, hvad jeg ser efter i en taske, når det kommer til indvendigt opsætning. Jeg drages altid til flere rum, og denne taske har et center lynlåsum, der adskiller posen i to andre åbne områder, et med en åben lomme. Den åbne lomme er i bagerste rum, og det passer og iPhone Plus, og er virkelig let at få min telefon ind og ud af. Læderet på posen er lidt stivt, hvilket gør det lidt vanskeligt at få min hånd ind og ud. Jeg tror, ​​at brugen vil blødgøre, og det vil blive lettere at få fat i genstande, som jeg vil.

Jeg er for nylig begyndt at virkelig sætte pris på et lettere interiør, selvom de fleste poser har et mørkt interiør (som jeg forresten altid ville have, da det ikke viste slid), fordi det er lettere at finde det, jeg ser ud til. Efter at have haft Millie blev min taske min alt, og jeg har virkelig travlt med at følge en aktiv baby, så jeg har mindre tid til at kigge efter genstande inde i en taske. Selvom jeg ved, at et mørkt interiør er let at skjule slid, er det også sværere at finde det, jeg leder efter. Dette punkt er blot personlig præference, det påvirker ikke posabiliteten eller funktionaliteten af ​​posen, og det er et dobbeltkantet sværd, da et let interiør bliver snavset hurtigere, men det gør bestemt at lokalisere genstande lettere.

Det største problem, jeg har, er, hvor lynlåsen på midtrummet starter og stopper – det er cirka to centimeter ned ad rummet. Det er en akavet vinkel at bruge lynlåsen og komme ind og ud af posen, især når den er på min krop ved stroppen. Jeg finder, at stroppen kommer i vejen for lynlåsen, og de ekstra centimeter på hver side, mens det er godt til udvidelse, laver et funktionalitetsproblem. Selve lynlåsen er bredere, så mine fingre føler lynlåsen, og det er generende.

Imidlertid er tasken stadig ret let at bruge. Jeg satte mine vigtige ting i det indre lynlås, som jeg ikke behøver at komme til så meget og andre genstande i de to rum. Jeg kan passe et par bleer og små tilfælde af klude, hvis nødvendigt, hvilket altid er et plus, og adskillelsen gør organisationen meget lettere. Jeg har en tendens til at tro, at denne taske ville score højere, hvis jeg havde det store skud i stedet for det lille store skud, fordi proportioner ville være store nok til at kompensere for nogle af de områder, som denne taske mister point for. Du kan ikke passe til en kontinental lynlås tegnebog, så jeg tager mine kort ud og bærer dem i en mindre kort sag. Dimensionerne på det lille store skud er 10 ″ L x 5 ″ W x 7 1/2 ″ h.

Kvalitet + konstruktion

Denne taske er virkelig godt lavet. Læderet erBåde robust og holdbar og ikke helt ridsebestandigt, men det ville være ret svært at vise slid, som er et stort plus. Jeg talte lidt om læderet ovenfor, det er 100% tværgående læder. Ved tæt inspektion kan du se tværgrænsen, der bogstaveligt talt har små krydsede linjer overalt. Der er en glans til selve læderet. Selvom det ikke er det mest premium læder, er det anvendte læder stadig rigtig godt (og fantastisk til prisen, mere om det nedenfor).

Selvom posen ser ud som om den kunne være tung, er den ikke – den er bedragerisk lys. Jeg elsker virkelig det ved denne taske, det tykke læder, men den samlede samlede vægt. Jeg har ikke båret posen længe nok til at vise større slid, men næppe har noget slid vist siden brug af posen. Guldhardwaren er også virkelig flot, og syningen er godt udført, alt sammen på plads og attraktiv. Denne taske er virkelig godt lavet, så den scorer højt i vores kvalitet og konstruktion.

Værdi

Det er svært at komme med en taske, der koster mindre end $ 1.500, så meget mindre mindre end $ 500. Vi er konstant på jagt efter velfremstillede poser, der ikke har prismærker, der let overgår de fleste menneskers månedlige leje. Denne taske er $ 370, hvilket sætter den i en større deal -kategori for mig. Selv når vi ser på mange moderne priser, har de skudt op for at være tættere på $ 500- $ 900, og denne taske er ikke lille, men har en rigtig god pris.

Værdien er den bedste del af denne taske – jeg var ærligt chokeret, da jeg så prismærket. Jeg er så vant til at se stigende priser, og jeg kan ikke altid retfærdiggøre det, men når det kommer til denne taske, er kvaliteten stor, men endnu bedre er prisen. Jeg vil ærligt sige, at hvis du leder efter en sjov taske, er denne taske en fantastisk mulighed (plus der er andre gode farver som sort, solbrun, lyserød og den sejeste sorte og lyserøde combo, som er min anden favorit!).

Opholdskraft

Opholdskraft er svært at bedømme på en taske, for virkelig rangerer denne kategori altid højt for Brands utroligt klassiske tasker. Denne taske er trendy, men ikke på en måde, der markerer den som et sådant sæsonbestemt stykke, at du virkelig ikke kan bære den igen, men den er heller ikke en tidløs hæfteklamme som en Birkin. Jeg kan godt lide, at logoet på nye Marc Jacobs-tasker i denne dobbelt J-hardware er både iøjnefaldende, men ikke alt for distraherende.

Jeg tror, ​​at denne taske kan bæres i årevis, og du vil være glad for at nå ud i dit skab og gribe den og bruge den. Det falder lige midt i denne bedømmelse – ikke den mest tidløse klassiker, men heller ikke et sæsonbestemt trendstykke.

i alt

Dette er en virkelig cool taske, og jeg er virkelig i hele skudlinjen med poser fra Marc Jacobs. Denne taske har en sådan sporty fornemmelse, der gør det godt at bruge dagligt, og jeg kan godt lide, at når jeg bærer den, er jeg ikke alt for bekymret over farveoverførsel til følsomt læder eller endda bare babyer posen. Lige da jeg fik denne taske vidste jeg, at jeg kunne tage den ud og virkelig bære den, og det er altid en dejlig følelse (faktisk er dette poserne i min samling, der får mest brug).

Shop det lille store skud via marcjacobs.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post