Alle ting Chicago

Denne weekend var virkelig en særskilt oplevelse for mig. Jeg har aldrig arbejdet en festival indtil denne sidste weekend i byen lavede fest i Andersonville. Lad mig fortælle dig, mængden af ​​arbejde, der går til at være en lokal leverandør og forberede sig på, at det kan være ret overvældende. Lidt nerve racking selv at vide præcis, hvad du burde bringe for at fremvise alt dit hårde arbejde.

Dagen før byen lavede, Brynn og jeg havde gået over vores checkliste for at sikre, at vi havde alt. Hver håndtaske fra hver samling til teltene og små armaturer, der gik på borde, var meget at huske. Til tider var jeg forvirret mig selv på, hvad vi havde brug for at bringe. Jeg tror, ​​at den sværeste del om at få alt til og fra arrangementet faktisk loading op i bilen. Jeg blev nervøs, at alt ikke ville passe! Men år efter år har Brynn gjort dette show, hun har på en eller anden måde gjort det hele pasform. Og det gjorde vi!

Jeg forlod tidligt til hovedet i centrum næste morgen for at møde Brynn på Fest og jeg håbede, at på en lørdagstrafik ville ikke være for dårlig. Åh ung dreng var jeg forkert! Tak godhed Brynn var i stand til hurtigt at aflæse alt før jeg kom der. At være min første festival, havde jeg ingen anelse om, hvad de skulle gøre, eller hvordan man lagde telten op. Brynn gik mig igennem trin-for-trin på at oprette tabellerne og sætte håndtaskerne på skærmene. Efter et par forsøg og fejl begyndte jeg at få fat i det. Det var bare ramt klokken 12, og vi var klar til at gå!

Folk var ivrige efter at komme og se alle de lokale virksomheder, leverandører og designere fra hele Chicago. Søndag morgen fik vi en lille tilføjet Perk, og Brynn blev interviewet kort på WGN af Maggie Carlo. Vi var ikke sikre på, om nogen var op klokken 7:45 på en søndag, men de var! En kvinde kørte endda op fra den sydlige side af Chicago for at købe en taske, hun så på tv. En anden kendte præcis den, hun ønskede, fordi den blev præsenteret. Tv’ets magt er virkelig en fantastisk ting.

Jeg har været på et par fests før, men ingen af ​​dem var sammenlignelige med byen gjort fest. Det er lille, men er den bedste fejring af alle de lokale virksomheder, der støtter hinanden, alt fra maden til øl og musikerne til håndværkere.

Del dette:
Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Ved du, hvordan din håndtaske er lavet? 2. marts 2018in “Fashion Business”
FAQ: Brynn Capella Handbagsjuly 8, 2015in “Chicago”
Handbags og CharityMarch 29, 2018in “Fashion Business”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post