Sara Berman Decca Midi Studded Carry Bag

Dette kan potentielt være kærlighed ved første øjekast. Sara Berman Decca Midi Studded Carry Pose blev hilst velkommen med åbne arme efter lidt ol mig. Tasken er klassificeret som en bærepose, men besidder også så masser af hobo-lignende kvaliteter, som jeg selvfølgelig elsker. Men det er ikke kun formen, og det er heller ikke farven, det er faktisk ikke nogen ting, der får mig til at elske posen. Alt i alt samles hvert eneste aspekt for en harmonisk udførelse af en håndtaske.

Den første ting, som jeg observerede, var et bånd mellem farven og formen. Jeg elsker dem begge. Det grå læder er fantastisk, og jeg prøver altid at finde en fantastisk ny grå taske. Grå er den slags farve, der virkelig ser ud til at vælge næsten ethvert tøj. Formen er sløret og fabelagtig. Hvis du ikke er en til slouchy tasker, er denne måske ikke noget for dig; Alligevel i betragtning af at jeg er en betydelig fan af næsten alle ting, der er sløret, er denne ideel op i min gyde.

En anden ting, der kan få folk til at elske eller hader det, er uden tvivl studiet. For dem af jer, der er absolut over studskille, er dette måske ikke noget for dig. Personligt elsker jeg guldfarvet studding på stroppen og basen. Faktisk minder studiet langs basen mig lidt om Alexander Wang Coco -tasken, men efter Megs anmeldelse af posen har jeg en fornemmelse af denne, selvom en anden form er meget bedre. Studiet langs bunden af ​​posen ser ikke næsten lige så tung ud som Coco, hvilket får mig til at trække vejret i lettelse. Åbn denne fantastiske taske, så finder du leopard-tryk satinforing. Som du kan fortælle, er jeg fan af denne taske. Er du? Kom igennem Net-A-Porter for $ 645.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post