I øjeblikket eftertragt denne Chloé Hudson ruskind tager på taske

, da jeg startede Purseblog for over 11 år siden, var det fordi jeg absolut elskede tasker. Jeg kan huske, hvor begejstret jeg kom, da jeg ville komme til indkøbscenteret og gå ind i trænerbutikken eller stormagasinet for at se på tasker. Jeg ville rive annoncer fra magasiner med fotos af poser fra kommende samlinger, som jeg længtes efter.

Efter 11 år med at tale om tasker har jeg fundet flertallet af mærker voks og aftager med popularitet, mens et år handler om designer X og følgende om en anden designer. Jeg bruger hver dag på at tage et kig på tasker, og selvom jeg stadig virkelig er en taskepige, har jeg det sværere at indsnævre design, der har mit hjerte til at gå pitter-patter. En del af dette skyldes, at jeg nu har en betydelig samling, og den anden del er fordi jeg ser så mange poser personligt og online dagligt. Men på grund af dette, når jeg ser en taske, jeg absolut elsker, ved jeg det bedst væk. Det er den følelse, jeg kommer dybt nede i min kerne, der fik mig i gang i alt dette og får mig til at fortsætte pungen efter alle disse år.

Jeg har haft den intense ‘Jeg elsker denne taske’ -følelse, der skete med mig et par gange med forskellige farver af denne Chloé Hudson Small Take On Bag i et stykke tid nu. Det er klart, at posen taler til mig, og det er helt klart på tide for mig at få en. Amanda og jeg føler på samme måde, at når det vedrører vores rige, at Chloé -tasker er på toppen af ​​spillet bedst nu (Amanda delte, hvorfor hun synes Chloé gør de bedste poser bedst nu). Sikker på, at andre mærker har smukke tasker, men Chloé er et brand, jeg fortsætter med at blive trukket til.

Hudson er nu en hæfteklamme for mærket, men jeg er alle slags besat af denne ruskindversion, der er eksklusiv for Neiman Marcus. Den dybe lilla rødvinskygge er drømmende og ideel til den kommende efterårssæson. Jeg elsker den mindre størrelse af denne taske og har prøvet den i vente for at vide, at den vil bære masser, mens den ikke er for stor.

Samlet set er denne taske bare god, smuk, og jeg har føjet den til min efterår garderobe ønsker-list. Der er et par andre nuancer (du kan shoppe et godt sortiment af Chloé -tasker på Neiman Marcus), men denne nye farve i ruskind har skudt op til toppen af ​​min liste som en favorit. Det er eksklusivt for Neiman Marcus, så hvis jeg ender med at købe det, kan vi være taske -tvillinger. Køb det gennem Neiman Marcus for $ 2.090.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post