Bebe arbejde til weekendpose

En weekend get-a-way virker ganske stort ideal om nu. Hvem har ellers brug for en? For en taske, der kan bruges i løbet af ugen og derefter fordobles til en weekend Carryall, skal du ikke se bort fra at tro på Bebe. Jeg forstår til min weekendpose eller en fly, jeg ikke ønsker at bruge et ublu beløb, da det altid bliver grovet ret pænt. BeBe -arbejdet til weekendpose er en stilfuld bærebane i et logo præget læder. Formen er lokkende såvel som de to frontlommer med spænde, der skitserer et ekstra område og får adgang til for mindre varer. Tasken er intet ekstraordinært, men jeg ville have det godt med at kaste denne taske rundt for at få en god udnyttelse til min meget nødvendige weekendferie eller på flyet. Få det med Bebe for $ 298.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post