Lesportsac enorme bærbare situation

Normalt er jeg ikke en enorm tilhænger af at købe designer -ting til at gøre utilitaristiske ting. Jeg kræver ikke, at lommelygter, spillekort samt toiletpapir skal dekoreres med designer -insignier for at føle sig godt tilpas med at integrere det i mit liv såvel som at bruge det ekstremt dag.

Men det betyder ikke, at noget ikke er utilitaristisk såvel som nyttigt, lige da det blev gjort til et brand, hvilket netop er, hvad Lesportsac enorme bærbare situation er. Det er praktisk såvel som ikke-pretentiøst, hvilket er netop det, vi alle skal forvente af Lesportsac.

Og hvad der til sidst overtalte mig til at offentliggøre denne bærbare situation lige her er omkostningerne – til $ 38, det er billigere end meget af de lignende situationer, vi tilbød under min college -periode som en fineste købsmedarbejder.

Det er sødt, det har personlighed, det er ret priser, såvel som det tjener en funktion, som mange unge kvinder vil opdage sig selv i kravet om påfyldning. Hvis flere avancerede mærker, der antages at fremstille nøjagtigt de samme slags produkter, kan de være under meget bedre monetære omstændigheder lige nu. Køb med Luna Boston for $ 38.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post