Introduktion af Saint Laurent Book Bag

Anthony Vaccarello underskrev på Saint Laurent tilbage i 2016, og fordi vi derefter har set ham støt udture poser, der fungerer godt til Brands kundegrundlag. Hans design er sjældent chokerende eller ud af normen, og nogle kan sige, at han spiller det sikkert, men du ved, hvordan det gamle ordsprog siger ”Hvis det ikke er brudt, skal du ikke ordne det”. Mens kritikere hævder, at Saint Laurents sortiment er for logo -tung, eller at designene er for ens, er det i slutningen af ​​dagen forbrugerne, der betyder noget. Hans design fungerer i det faktum, at de sælger, og nyere design som Loulou, Sunset og Niki er vendt tilbage sæson efter sæson.

Mens Vaccarello ikke har været hurtig til at forny mærkets hele sortiment, har han i de seneste sæsoner forvillet sig nogensinde så lidt med design, der er lidt renere og meget mere parret i design end tidligere sæsoner. Og i en alder af polstret, puffet, vatterede klapposer er det godt at se en taske, der er en smule renere og meget mere struktureret, og det er præcis, hvad Vaccarello har givet os med den nye Saint Laurent -bogpose.

Denne let strukturerede klappose har et fedt YSL -logo, men de, der vælger et logo, der er lidt mindre i dit ansigt, kan vælge en monokrom version. Der er en justerbar læder- og kædestrop, og inde i er der et midterste rum ledsaget af en frontspallomme. Tasken er foret i ruskind og færdig med en magnetisk lukning.

Bogposen er en online eksklusiv vare og fås i et par forskellige variationer fra hele læder og monokromatisk ruskind til en to-tonet lærred/læderindstilling. I øjeblikket er der kun én størrelse af bogposen, og alle iterationer detailhandler for $ 1.950. De samlede dimensioner er 5,8 ″ L x 9,4 ″ L x 3,1 ″ D.

Shop Saint Laurent -tasker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post