Burberry’s Next B -serie REAMPEMÆRER er en helt ny taske

Tilbage i slutningen af ​​2018 introducerede Riccardo Tisci fra Burberry fans til en ny, speciel metode til at hænge begrænsede udgaver Burberry -varer. Lanceringerne, kaldet #TheBseries, frigiver nyt produkt, når det er pr. Måned. Hvert produkt falder til rådighed den 17. i hver måned såvel som i de foregående dage antyder Burberry til hver kommende udgivelse på sine sociale netværkskanaler. Når produktet er live, kan forbrugerne kun shoppe det i kun 24 timer ved hjælp af visse sociale kanaler.

Siden denne serie blev lanceret, har fans været i stand til at hage hvad som helst fra logo -tees såvel som sneakers til hatte såvel som endda tilbehør til kæledyr. Oprindeligt virkede dette trin lidt fra brand for Burberry, hvis forbruger, da han var skæv noget ældre. Tilpasning af en gadetøj-esque introducer teknik, syntes risikabel, men har betalt sig, hvilket bidrog til Burberry’s stigning i popularitet. 2 af introduktionen har derfor langt været tasker, såvel som nu ser vi på den aktuelle taske til at ramme det sociale netværk som en del af #TheBseries.

Introduktion, Burberry Robin -tasken, der kommer denne mandag den 17. februar. Dette er en helt ny form såvel som silhuet til mærket. Robin -tasken er en minimalistsdrøm – chic såvel som glat i form med rene, lange linjer, posen har ligeledes en guld Thomas Burberry Monogram -finish. Denne introduktion er speciel, da tasken er en forhåndsvisning af mærkets efterår 2020 -kollektion, som snart vises på London Fashion Week.

Tasken tilbydes fra tolv middag GMT den 2/17 i kun 24 timer. For meget mere på Robin -tasken såvel som BSeries inspicerer Burberry.com.

[Fotos ved hjælp af Burberry]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post