Lilly Pulitzer til Le Sportsac Big Weekender

Er der noget, der siger “sommer” meget mere end et Lilly Pulitzer -tryk samt en weekendtur til et sandet sted? Jeg kan ikke tro på noget. Jeg har mistanke På dækket af en stor båd.

Det er måske ikke nøjagtigt, hvordan jeg bruger mange af mine sommerdage (selvom en kvinde kan ønske, ikke?), Men det betyder ikke, at jeg ikke kan eje Lilly Pilitzer til Le Sportsac Big Weekender. Pink-og-grønne tryk er noget af en Lilly-signatur, såvel som blomster kunne ikke få nogen form for meget mere sydlig sorority-pige passende. Det er ude af karakter for mig, men jeg tror, ​​at jeg måske kan lide det.

Bare at se på denne uber-funktionelle bære får mig til at købe den, fylder det fuld af badedragter, samt forsvinde til Tybee Island i en weekend. Foruden virkelig, til en langvarig tur i løbet af sommeren, er de ting, der passer i denne taske, alt hvad du burde bringe. Noget meget mere ville være så godt, såvel som en sjov weekendpose er en fantastisk metode til at minde dig selv om det. Køb med OceanPalm.net for $ 108.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post