Rebecca Minkoff introducerer Saks-eksklusivt taske linje

Jeg har hørt rumbling Højere omkostningspunkt end hvad nogle få af hendes fans kan bruges til. Meget mere info såvel som billeder efter springet.

Ifølge Minkoff vil poserne blive produceret ved hjælp af materialer såvel som hardware, der ikke gav monetær mening at bruge i hendes lavere pris, som øget gulddækket hardware såvel som fine kalveskind. Baseret på de fotos, jeg har set, vil stilarterne være meget mere komplekse såvel som hardwarebelastet, men opretholder stadig den stil, som Minkoff er kendt for. (Faktisk er et par af stilarterne nøjagtigt de samme, bare med forskellige materialer.)

Jeg er af to sind om samlingen – på den ene side udgifter pænere materialer meget flere penge, så det giver mening, at slutproduktet ville være meget dyrere. Alternativt har et par af Minkoffs mangeårige klienter imidlertid det som om den høje kvalitet af hendes nuværende tasker har taget et hit (jeg ejer ikke en, så jeg kan ikke personligt attestere dette, men jeg har set kommentarerne begge I kommentarerne til bloggen såvel som i RM -sektionen af ​​håndtaskeforummet), såvel som jeg er sikker på, at de vil føle sig snubbet til fordel for klienter, der kan betale meget mere for den høje kvalitet, som de allerede føler som de fortjener.

Der er ligeledes bekymringen for, om Minkoffs tasker har et publikum til et højere omkostningspunkt, såvel som jeg mener, at det forbliver at se. Med omkostninger, der spænder fra $ 550 til $ 2.000 (hvilket ville være for en eksotisk, håber jeg), er linjen bestemt at spille for et andet publikum, end der er blevet brugt til at få RM -poser til prøvesalg såvel som på anden måde nedsatte priser. Vi forstår, at det er muligt for et brand at fremstille en vellykket lavere pris (hej, Marc af Marc Jacobs), men jeg tror, ​​det vil være væsentligt sværere for et brand at gå fra mellemklasse til high-end. Omkostningsforventningerne, der allerede er indstillet, kan være lige så vanskelige at overvinde.

For så vidt angår stilarterne … tror jeg, at Art Deco -spænderne er lidt meget, men den øgede guldhardware er en fascinerende idé. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville være klar til at betale $ 550 for et par af disse tasker, men ikke mindst $ 2.000 – planlægger du at foretage et køb fra denne linje?

Fotos ved hjælp af Minkette.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post