Versace Studded læder bærepose: Elsker det eller afsky den?

Hver håndtaskeelsker derude har en anden smag. Selvom dette indikerer, at så mange af os kan være på komplette modsatte ender af interessespektret, indikerer det, at designere skubbes til at skabe en overflod af design til os. Så uanset hvad du kan lide, vinder vi alle!

Og som en person, der bruger meget mere timer end en masse stirrende og evaluering af håndtasker, kan jeg sætte pris på kvaliteten af ​​en taske, selvom jeg aldrig ville blive fanget død med at bære den selv. Der er dog tidspunkter, hvor jeg for mig kan ikke beslutte, om jeg kan lide en taske eller ej. Denne Versace -taske passer perfekt til den kategori.

Da jeg først stødte på denne taske, brugte jeg nogen tid på at se tilbage på de Versace -tasker, vi har dækket her på Purseblog. Og Amanda sagde det bedst, da hun sagde, at vi ikke er de forreste løbende medlemmer af Versace Handbag Fan Club. Jeg for en * ønsker * at elske Versace -håndtasker, men de har en tendens til at forvirre mig.

Versace -pyntet læder bærepose kan absolut prale af elementer, som jeg kan lide, men jeg tror, ​​at der simpelthen måske er for meget der foregår. Nu, hvis du er klar til at bære et meget minimalistisk tøj, kunne denne taske virkelig være perfekt, men bortset fra det ville der absolut være for meget, der foregår.

Der er naturligvis masser af hardware på denne taske. Så meget, at jeg spekulerer på, hvor meget det vejer. Denne sorte læderpose er pyntet med bleg-guldstifter. Det kan bæres som en bærepose (også med studdetaljer) eller et hold, som altid er rart. Der er en foldede klap foret i neon lime-grøn. Det er en lys farve, men ikke utroligt indlysende, når klappen er lukket. Åbn posen, så finder du fløde satin. Igen kan jeg godt lide denne taske på et eller andet niveau, men jeg er bare ikke sikker. Men hvad synes du, elsker det eller afsky det? Kom igennem Net-A-Porter for $ 1795.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post