Purseforum Roundup – 27. marts

Hej alle sammen samt velkomne til en mere purseforum runde op, hvor vi holder dig opdateret om, hvad vores taske smarte medlemmer har diskuteret. Uanset om det er shopping, personlige forhold eller nuværende begivenheder, fungerer disse roundups -fotos af vores tpfers af deres ekstremt egne tasker sammen med tråde, som vi mener er værd at inspicere. skal vi begynde?

Over på “Fotos af dine Chanels in Action” -tråden delte DexTersMom hende såvel som hendes mini, der fik lidt frisk luft, kan vi næsten føle brisen.

Så kiggede jeg på Hermès -forummet såvel som kom over “Har du et taske sæt?” Tråd, hvor medlemmet Dreaming enorme delte dette dejlige røde sæt.

Alert! Der er nu en “husly i placering med LV” -tråd, såvel som om det er nyt, det vil bestemt være en at se på. Ligesom dette husholdningsbillede, fruSinsyder postet!

Derefter sprang jeg ind i Dior såvel som blev overrasket over “Dior Gaucho Bag” -tråden. Medlem Cowgirlsboots delte deres gauchoer såvel som fik mig til at undre mig over, om dette vil være den næste oldie, der får et comeback?

Og endnu en throwback -tråd over på Gucci Forum: “Jackie Bag er tilbage til AW20!” Medlem af Pursecrzy delte hendes fantastiske gule struds Jackie, som jeg svinger over.

Trænerne har delt billeder af deres forår 2020 tasker. FYI, enormt tip, Coach tilbyder 30% rabat lige nu, når du går ind i marts30 ved kassen. Over i den officielle træner 1941 forår 2020 trådmedlem Moxisox delte hendes miljøvenlige såvel som gule skønheder.

Til sidst besluttede jeg at inspicere “Hvilken håndtaske/pung er du med i dag?!” Tråd såvel som stødte på en mere forbløffende lilla Bottega udgivet af medlem Kimbashop.

Ønsker at forstå, hvad alles foretrukne duft er, inspicér ud hvilken parfume bruger du i dag. Men hvis du ønsker at se nøjagtigt, hvordan denne nylige pandemi har gennemført dine kolleger, har vi disse passende tråde aktive lige nu: “Hvordan har coronavirus påvirket dit liv såvel som din livsstil?”, “Låstproblemer” som Nå som 2020 -opløsning – Køb af min egen taske såvel som tegnebogskollektion. Enhver type en anden?.

Vi håber, at du alle er risikofri såvel som såvel som at sige tak til dig for at være bortset fra dette kvarter i disse prøvende tider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post