Purseforum Roundup – 1. maj

Vi har en mere purseforum runde op for dig, hot off presserne! For de nye komere er disse roundups, hvor vi holder dig opdateret om, hvad vores TPF -medlemmer har talt om – med fotos af deres ekstremt egne tasker! Lige her går vi!

Måske nu har du fanget den sandhed, som jeg elsker vintage, så en af ​​mine foretrukne tråde er “The Vintage Thread!” I Chanel Clubhouse. Ligesom denne taske, som medlem Annieapplepie lige føjede til deres samling!

Mens du ruller med Hermes -underforummet “, tror du nogensinde, at Birkin er i størrelse 35, kommer på mode igen?” Tråd fangede min opmærksomhed. Jeg kunne godt lide at læse alles reaktioner såvel som blev sprængt af ABG12s livlige hav af Birkins! Hvilken drøm!

Næste op var en se til “Send dine Saint Laurent -tasker her!” Tråd i Saint Laurent Sub-Forum, hvor medlem Raery delte sin nye Loulou! Ligesom den store grå!

Derefter gik jeg til LV for at inspicere på “Billederne af din Louis Vuitton i actiontråd” samt faldt ind som med medlem Fettflecks dejlige hurtige Dentelle.

Siden Megs udgav om hendes Celine Trapeze på Instagram har jeg haft en smule Celine -feber! Jeg valgte at inspicere forummet for noget meget mere øjen slik såvel som stødte på medlemmet Allexis’s to cuties i “Post Your Celine Bag Photos Here” -tråden.

Da jeg har flirtet med konceptet om en baguette i et stykke tid valgte jeg at kigge ind på “The Fendi Baguette Come Back” -tråden såvel som var meget begejstret af Angelicskater16s beaded Nano Baguette. Sig tak til dig for at dele dit lille vidunder!

Hvis du søger efter sjov, foreslår jeg bestemt den meget humoristiske tråd: ”Bare da det er designer indebærer ikke, at det er fantastisk – offentliggør dine WTH -fund!”. Hvis du ønsker at blande tingene lidt op, har der været en hel del handling over i Fashion Jewellery Box, hvor vores medlemmer taler om alle ting smykker. Hvis du ønsker at øge dit charme-spil fra huset, har vi “Covid-19 Quarantine Charm Tips” -tråden i Charm Bar for en vis motivation måske?

Det er alt sammen til denne uge, hold dig også risikofri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post