Tilbage til tegnebrættet

I begyndelsen af ​​denne praktik, begyndte vi at tale om farverne i næste forårssæson. Vi undersøgte ved at gå igennem gamle og nye magasiner, se på tidligere farvehistorier og endda se på nogle af vores egne tidligere personlige projekter. Det var en proces, men vi endte med at acceptere et sjovt og levende humørkort, vi ville senere henvise til inspiration, da vi fortsatte med vores proces.

Når tingene begyndte at blive vanvittige med efterårsproduktion, kommer tættere på og tættere, skubber vi ting til ryggen og begyndte at fokusere på flere af vores hardwarematerialer. Før vi vidste det, var der kun omkring en uge for at komme sammen de afsluttede læders farveprøver til foråret 2017.

Vi havde allerede en ide om de farver, vi tænkte på, men at faktisk færdiggøre 15 + farver i kun 6 er helt udfordringen. Og for at sikre, at de er på lager, er endnu mere en udfordring. Efter et par dage med at veje vores muligheder og se på fordele og ulemper ved hver læder, kom vi endelig op med de 6 farver til foråret, at vi alle var forelsket i.

På det tidspunkt var det fantastisk, at der ikke var så mange foringsmuligheder at vælge imellem, så delen kom let. Vi fandt et par koralfarver, men besluttede på en mere rustik. Det var ikke før vi var en uge væk fra at bestille alle materialer til produktion, som vi løb ind i et stort problem.

Ikke kun gjorde foringen vi faldt så forelsket i og var så spændte på at bruge til foråret bliver utilgængelige, men det var også det perfekte rosa læder til efterårsproduktion, der allerede var lavet i prøver. Vi blev sendt en lignende farveprøve, men det var bare ikke det samme, der forlod os med de prøver, vi lavede og forlod læder for at gøre mindre poser end planlagt. Dette er kun en af ​​de mange ting, der gør en designvirksomhed så uforudsigelig. Du forsøger at vælge læder, der altid er tilgængeligt, idet du kender stikprøveposer normalt lavet seks måneder i forvejen af ​​sæsonen. Dette gælder for alt; Foring, hardware, tråd, listen fortsætter.

Jeg har lært, at det altid er bedst at have en backup plan. Og det ville ikke skade at have en anden backup plan for din backup plan. Nu med produktion, der starter om et par korte dage, måtte vi improvisere og hovedet i en anden retning for vores foring, der går fra en subtil koral til en levende hot pink. Dette var ikke den oprindelige plan, og forårsagede en masse stress i betragtning af alt er organiseret og klar til entreprenørerne, men det holdt os design praktikanter på vores tæer. Selvom vi hurtigt begyndte at undersøge nye virksomheder og kontakte nye leverandører, endte vi med at gå i en retning, jeg er endnu mere begejstret for end før!

Del dette:
Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Din favorit mini konvertible rygsæk er … 31. januar 2022in “Lauren”
Det er mere neutralt end en sort taske !?! 15. januar, 2022in “Læderfarver”
Farve InspirationJuly 29, 2017in “Design”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post