Dette er nøjagtigt hvor meget bagage Rachel Zoe tog til Paris Fashion Week

Billede ved hjælp af fashionista.com

Som om vi nogensinde forventede noget mindre fra Superstylist såvel som splinterny mor Rachel Zoe. Det er elleve kufferter såvel som to Louis Vuitton -tasker, for dem af jer, der holder score derhjemme. Først virkede dette som en skandaløs mængde bagage, da vi så billedet på fashionista, men er det virkelig? Lad os lave matematik. (Bemærk også: Dette er ægte kufferter, ikke smarte, smarte slags. Ægte rejsende forstår, når den utilitaristiske bagage er berettiget.)

Vi kan se Rachels anden halve Rodger på billedet, så det er to mennesker, som vi forstår er der. Baseret på vores hengivne check ud af Rachel Zoe -projektet forstår vi, at mindst en af ​​Rachels assistenter sandsynligvis rejste med hende (vores gæt? Joey.), Så godt det ville ikke overraske mig, hvis parret på samme måde havde bragt deres Splinterny baby. Så det er fire personer (selvom en af ​​dem er et spædbarn – Skyler tæller stadig!), Der koster en uge eller meget mere i udlandet, såvel som det er, hvad der generelt udgør et modehaveudstilling. Det har brug for gode tilbud af forskellige hår såvel som makeup -udseende, især for nogen så fremtrædende som Rachel.

Så det er to kufferter pr. Person med en ekstra (for sko, Natch.), Som ikke støj så helt skandaløst, som det gør, når du tror, ​​de alle er for Rachel. Men måske er de alle for hende såvel som Rodgers triste, ensomme Samsonite er bagefter bag ham, såvel som lavt bag et bjerg af sort bagage, som vi kan se. Jeg er simpelthen glad for, at enhver person har den masser af kufferter – lige her er jeg og klynker over at opdage opbevaringsområde for to. Ud over alt dette vil jeg ikke engang overveje bagagegebyrerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post