Jane Birkin ønsker, at hun hedder Hermès krokodilposer over grusomheder

Hermès ‘Marquee Purse Style er blevet opkaldt efter fransk skuespillerinde Jane Birkin, der i betragtning af at dens udvikling i 1984, men i denne uge, vil Birkin gerne have det til ændring af Mindst et par af de berømte Birkin-tasker. Skuespilleren er utilfreds med Hermès ‘slagtningsmetoder for krokodiller efter at være blevet informeret af PETA, ifølge Agence France-presse.

Detaljerne er ringe på, hvordan Birkin såvel som den almindelige kendte dyrsrettighedsorganisation blev sammen, men AFP rapporterer, at PETAs undersøgelse af bedrifter, der rejser såvel som slagtekrokodiller til Hermès-poser, varierede fra Texas til Zimbabwe. De resulterende optagelser, der blev udgivet i juni, viste krokodiller, der blev splittet, mens de stadig var til livsgivende og flyttede.

Efter at have tjekket op på optagelserne spurgte Birkin offentligt mærket om at ære hendes ønsker at fjerne sig selv fra den krokodille-version af posen for øjeblikket, frigive en erklæring, der sagde: “Efter at have været informeret til de grusomme metoder, der er forbeholdt krokodiller under deres slagtning For at gøre hermès punge bringe mit navn … Jeg har bedt Hermès om at dæmpe Birkin Croco op, indtil meget bedre metoder ifølge verdensomspændende normer kan sættes på plads. ”

Hermès svarede på Birkins bekymringer på onsdag, ifølge kvinders slid dagligt, med angivelse af i en erklæring, “Jane Birkin har udtrykt hendes bekymringer vedrørende metoder til slagtning af krokodiller. Hendes kommentarer har ikke i nogen form for metode indflydelse på venskabet samt tillid til, at vi har deltaget for mange år. Hermès aspekter samt deler hendes følelser såvel som også chokeret af billederne for nylig sendt. En undersøgelse er på vej på Texas Farm, som var impliceret i videoen. Enhver form for overtrædelse af politikkerne vil blive rettet såvel som sanktioneret. Hermès specificerer, at denne gård ikke tilhører dem, såvel som at de leverede krokodildeskind er ikke til fremstilling af Birkin-tasker. ”

Selvom Hermès ikke tager skridtene til at evaluere sine processer, som Birkin anmoder om, kan hun sandsynligvis ikke tvinge virksomheden til at stoppe med at udnytte hendes navn i forbindelse med poserne. Ifølge New York Times var Hermès varemarked “Birkin” i 1997.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post