Marc af Marc Jacobs Tiny Vanity PVC Wash Bag

Der er to ting, som denne taske minder mig om. Først minder det mig om den gigantiske metalliske sølv Louis Vuitton Alma, at Kim Kardashian brugte til stranden et stykke tid tilbage. Ja virkelig. Det er den første ting, der vedrørte tankerne. Døm ikke, vi er pose folk her! Den anden ting, der ligner, er en usædvanligt nyttig L.L.Bean Wash -taske, som min kære gamle far bruger uden at fejle, for hver ferie til at pakke sine toiletartikler.

Ser du hvad jeg ser? Eller har jeg lige skrevet for mange analytiske papirer og trukket mening ud af tilfældige spalter? Lad mig dele: Denne Marc af Marc Jacobs Tiny Vanity PVC Wash Bag integrerer to elementer, den næsten klædte-og-OTT (over toppen) skinnende fra Alma og anvendeligheden af den klassiske vaskepose.

Så det er et glam ægteskab ”” Lad dine toiletartikler have det sjovt, nej? Køb via Net-A-Porter for $ 150.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post