Bag scenerne: Instagram Edition

I dagens sociale netværk forbruges klima, er det meget mere intenst end nogensinde. Meget mere af os begynder at forstå præcis, hvordan bedste vinkler såvel som belysning virkelig kan omdanne et foto fra kamera-roll til Ig værd. En af mine funktioner på Brynn Capella hjælper med socialt netværk indhold, samt hver uge forsøger vi at producere nyt materiale til Instagram samt Facebook. Bag hvert udgivelser er en særlig historie, lad os revidere et par af mine favoritter.

I oktober havde Eliana såvel som jeg i Ravenswood til hensigt at opdage nogle Halloween motivation for fotos. Så vi slog ind i en købmand for at inspicere, hvad deres sæsonbestemte gang kan tilbyde. Da vi var på vej ud tommehåndet, var Eliana’s aftale med oplyst, og jeg forstod, at hun lige havde en vision. Før længe var vi i skabelsesafsnittet såvel som hun var meget omhyggeligt at udgøre Angi Satchel såvel som mine hænder. Slutresultatet var dette billede, som skriger efterår såvel som tilføjede lyse farver i vores Ig-feed.

På travle dage har vi ikke altid tid til at forlade kontoret, så at udnytte af produkter omkring os er nøglen. Du ville være chokeret præcis, hvordan møbler, tøj samt tilbehør kan alle integrere for at lave et specielt billede. Du forstår, at en personstol i dit boligareal eller soveværelse, som du ender med at stable alle dine mest nåede til produkter på? viser sig, at det giver et billede fuld af strukturer såvel som mønstre!

Det er nemt at overtanke såvel som at køre dig skøre, forsøger at få det bedste instagram foder. For os er vores største bekymring integreret en række farver samt stilarter af poser i vores billeder, samtidig med at der er sammenhængende blandt hvert indlæg. Vi elsker præcis, hvordan vores Instagram ser på det seneste – fuld af efterårsfarver, dejlige tasker, såvel som specielle minder.

Del dette:
Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Sociale medier har påvirket Meaugust 7, 2014in “Fashion”
Forståelse af Whymarch 10, 2018in “Fashion Business”
Instagram Favsaugust 11, 2016in “Fashion Business”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post