Gucci -ananas -kollektionen præsenterer en legende overtagelse af den berømte GG Supreme

Alessandro Michele vil for evigt blive kendt som en af ​​de store skiftemaskiner inden for mode. I betragtning af at hans tid som kreativ direktør hos Gucci har han været kendt for sine specielle designs, ofte spillet med berømte huskoder og modernisering af dem ved at blande æstetik. I sin mest aktuelle indtagelse af en klassiker introducerer huset Gucci -ananas, som er en legende samling af stykker, der er en del collegiate, del streetwear.

Introduktion af Gucci -ananas -samlingen

Designet til at føle ungdommelig, men alligevel raffineret, er den primære fokus i denne kampagne herren, men da Gucci har lænet sig mod meget mere kønsfluiditet i de sidste par år, kan samlingen virkelig appellere til hvem der er. Anerkendt af sin berømte Gucci GG Supreme Print og Classic Gucci Web Stripe, tasker og andre stykker fra samlingen er sammen med en ananas og roseprint, der definerer samlingen og tilføjer et legende, farverigt element til et ellers klassisk tryk. Gucci ananas tydeligt Gucci à la Alessandro Michele, det siges, at Gucci ananas er inspireret af ædle familiers våbenskjold og deres signaturelement i historiske flag.

Pastelprint komplimenteres af dybere farver af blåt og grønt, en kontrast mellem de to verdener af gadetøj og collegiatkultur. Gucci-ananas føles lethjertet, sjov og frisk, inklusive en række RTW og tilbehør. Stykkerne præsenteres i nye kampagnebilleder oprettet for at formidle samlingens samlede lethjertede stemning. Du vil booke en ferie ASAP efter at have tjekket billederne, og Gucci har du dækket med poserne for at få dig der. Kampagnen, der blev skudt på Colony Hotel i Palm Beach, indkapsler perfekt stemningen med sine strålende baggrunde, hvilket bringer de lyse stykker af Gucci -ananas til lyse stykker. Oplev meget mere nedenfor.

Shop gucci ananas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post