Jacquemus le Bambino (U) -posen blev lige større, og jeg er besat

for tre og et halvt år siden den mindste taske, som håndtaskeverdenen nogensinde har set, ramte scenen, og det gjorde en ganske ståhej. Posen, der nu er kendt omkring håndtaskeverdenen, blev introduceret af den daværende eksperimentelle franske label Jacquemus. Og på trods af sin agita-inducerende størrelse endte Le Chiquito Le Chiquito i hænderne på nogle af de mest berømte håndtaskerelskere af vores tid (tænk Selena Gomez, Emily Ratajkowski, Dua Lipa, Kendall Jenner og mere).

I disse dage er etiketten berømt for sin lille taske alt andet end indie længere, og både sit RTW og tilbehør er de mest efterspurgte, varme genstande sæson efter sæson. Simon Porte Jacquemus, branddesigneren, der er kendt for sin eksperimentelle ideologi og -knap for at have spillet med outlandske proportioner, gør også slanke og funktionelle bæremæssige – du ved, dem, der vil arbejde for de mere praktiske fashionistas blandt os.

Jeg har haft mine øjne på nogle af Jacquemus ‘mere brugbare poser i et par sæsoner nu takket være deres ubestridelige IT -faktor og unikke former. Hovedsagelig kiggede jeg på Le Grand Chiquito, selvom jeg ganske vist, hver gang jeg besøger posen, har svært ved at trække i udløseren. Jeg elsker Jacquemus ‘tasker på grund af faktoren “Hvis du kender, ved du”, og jeg kan godt lide, at poserne læner sig mere mod et streetwear -æstetik, der passer godt til min garderobe. Jeg vender fortsat tilbage til Jacquemus -tasker og tilføjer en til min rotation i år er på min liste.

Introduktion af Jacquemus le Bambinou

Tidligere denne måned introducerede Jacquemus en ny størrelse af sin søde og meget eftertragtede Le Bambino-taske, og regnbuen i farver fangede mit øje, da jeg rullede gennem Instagram en regnfuld eftermiddag. Et øjeblikkeligt stemningsforøgelse blev jeg næsten med det samme tilsluttet og tænkte for mig selv, ‘Er det det?’ Jeg blev også lidt overrasket over funktionaliteten i denne nye taske, kaldet Le Bambinou, da den er ret stor i størrelse.

Le Bambinou beskrives som en konvoluttaske og har en tyk skulderrem samt et øverste håndtag til flere måder at bære på. Indvendigt er der en lomme, og der er også en spaltelomme på bagsiden af ​​posen. Mærket er udformet af læder, der holder farve smukt, og mærket kan prale af, at hvert læder er unikt, omhyggeligt udvalgt af designteamet. Da den først ramte scenen, kommer jeg tilbage til Le Bambinou.

Hvad synes du? Oplev mere nu via Jacquemus.

Shop Jacquemus le Bambinou via 24s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post