Christian Louboutin Mia Mirrored-læder tager på taske

Denne dystre dag blev lige lidt dyster.

Det er virkelig grimt her i South Florida i dag. Selvom vi ikke har sne eller bitter koldt, har vi torrential regn, som bare ikke ser ud til at ville give op i dag. Jeg ønskede at komme på tværs af en fantastisk taske for at øge mit humør, men i stedet stødte jeg på en Christian Louboutin -taske, som jeg ikke rigtig kan lide. Nu skal du forstå, det siger meget, fordi jeg typisk elsker alle ting og alt Louboutin. Jeg vil gerne lide denne taske. Jeg prøver faktisk virkelig hårdt at kunne lide denne taske, men jeg tror bare ikke, jeg kan.

Jeg kan se, hvad designerne forsøgte at få til med den kristne Louboutin Mia Mirrored-læder tage på taske, men hvis ikke parret med det perfekte tøj, vil posen virke lidt billig. Og sagen er, at ingen Christian Louboutin -taske er billig, denne inkluderede.

Den spejlede læder tager på taske er faktisk en dejlig taske til en aften ude på byen, men jeg tror ikke, jeg ville droppe de penge, det ville tage for det. På almindelig Louboutin -mode har posen signaturskoen lås på rammen og er foret med signaturrød twill. Men der er noget ved det spejlede sølvlæder, der minder mig om noget, jeg ville forvente at se på en mellemskole eller gymnasiedans. Jeg har set så mange andre Louboutin -tasker derude, der er så meget bedre end denne. Er du enig? Køb via Net-A-Porter for $ 960.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post