Ugens outfit: Alt om en Gucci -taske

Jeg troede aldrig, at jeg ville sige disse ord, men jeg elsker virkelig Fringe -tasker ideelle nu. Det er ikke som mig at have en aggressivt frynset taske (faktisk er det virkelig ikke som mig), men nogle af dem på markedet Ideal har nu virkelig spikret designet. Det første brand, der skal se efter, når det vedrører Fringe, er Gucci, deres frynseposer afgiver store udsagn, og jeg er besat over dem.

Ugens tøj blev oprettet med den Gucci-frynsede strukturerede læder-tote som stjernen i showet. Mens tynde jeans stadig er usædvanligt hofte, glæder jeg mig over at se Flare Jeans gøre lidt af en genopblussen. Som altid elsker jeg at parre en stor sprød hvid bluse med min denim, og så tilføjede jeg lidt farve med Alice + Olivia -jakken. Afslut det med det ideelle par pumper og fantastisk tilbehør, og du har nøjagtigt, hvad jeg ville elske at bære ideelt nu.

Gucci frynset tekstureret læder tote
$ 2.500 ved hjælp af Net-A-Porter

Valentino silke-georgette og bomuldspiquébluse
$ 1.590 ved hjælp af Net-A-Porter

Givency teksturerede læderpumper
$ 570 ved hjælp af Net-A-Porter

Ramme denim le tynde blusse midt-rise jeans
$ 220 ved hjælp af Net-A-Porter

Alice + Olivia Kidman Metallic Tweed Jacket
$ 495 ved hjælp af Net-A-Porter

Illesteva Leonard 2 Leopard-Print Round-Frame solbriller
280 $ ved hjælp af Net-A-Porter

Jennifer Fisher taget guldbelagt manchet
$ 515 ved hjælp af Net-A-Porter

Deborah Lippmann blomster i hendes hår neglelak
$ 19 ved hjælp af Net-A-Porter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post