Diane von Furstenberg Hayworth CEO greb

Jeg har haft øje med dette greb hele dagen. Nogensinde fordi jeg blev forelsket i Botkier James Leather Hobo, jeg har været på udkig efter andre tasker med et lignende farveskema. Så jeg har fundet den farve, jeg kan lide, og i en mindre version. Nu kan jeg ikke beslutte, hvilken jeg kan lide mere. Der er noget åh så sødt og koblet værdigt ved denne taske, som jeg virkelig synes, jeg måske er nødt til at hænge den for mig selv.

Indrømmet, at det er lidt af en kold dag her, men jeg tænker allerede på at sprænge min forårskarderobe, og det ville selvfølgelig omfatte min håndtaske -samling. Denne Diane von Furstenberg Hayworth CEO Greb kan muligvis være den første nye taske til at opdatere min Spring Collection. Den fold-over denim lædergreb har synlig piskesting omkring kanterne og udskæringshåndtag. Du kan bære grebet udfoldet for meget mere plads eller foldet for en meget mere kompakt kobling. Synes du det er så sød som jeg gør? Kom igennem Shopbop for $ 450.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post