Guccis innovative “The Hacker Project” er ankommet

sjældent ser vi noget så uventet, som da Gucci introducerede sit hacker -projekt. Mens konceptet er let i teorien, der tager hjemmekoder fra to store storierede mærker, er størrelsen af ​​dette følt på tværs af modeverdenen såvel som i de sidste uger, blev den fulde linje fra Guccis hackerjob tilbudt til køb. Ideerne fra dette er fra et hybridunivers, der smelter sammen med gucci -motiverne såvel som Balenciaga for at producere nye fortolkninger af signaturstykker.

Hacker -jobbet blev først præsenteret i Gucci Aria såvel som ideen bag det var at producere en udforskning af ideer. Begge mærker kan mærkes såvel som set, med silhuetter fra den ene, der er prydet med signaturprint fra den anden såvel som forskellige andre kombinationer. Mens nogle af disse varer først blev vist på landingsbanen, er andre nye tilføjelser til denne omfattende samling.

Disse ting er måske meget mere velegnede til modeentusiasten i hjertet, da legesygdom såvel som over-the-top-kombination kan være overvældende for dem, der vælger meget mere kontrolleret måde. Som fan af begge mærker er jeg helt fascineret af det ekspansive projekt, det er noget, du kontinuerligt ville vende tilbage til i dit skab såvel som noget, der ville få alle til at tale. Samtalen omkring ægthed, især med designerposer, er toppen af ​​sindet såvel som bevilling inden for modebranchen, såvel som dette udforsker både på en helt ny måde. Æstetikken fra innovative direktører Alessandro Michele fra Gucci såvel som Demna Gvasalia fra Balenciaga konvergerer på efterspurgte poser som Jackie 1961, som er beriget med en diagonal Balenciaga -tryk til den berømte Balenciaga City Bag i GG -lærredet til den nu berømte Gucci Horsebit med Både GG Supreme Canvas såvel som Balenciaga -tryk.

Udforsk hele levering af Gucci Hacker -jobbet her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post