Diors efterår 2022 -tasker fokuserer på berømte husemblemer

kreativ direktør Maria Grazia Chiuri har genoplivet Dior og udforsker husets en masse berømte emblemer, mens de finder nye måder at indarbejde dem i hendes samlinger i hele sin tid på Dior. Designeren fortsætter med at skubbe grænser, og i sidste uge præsenterede Grazia Chiuri og teamet hos Dior en af ​​sine edgiest -samlinger endnu og broede mellem kløften mellem Diors fortid og præsenterede hele tiden. Med titlen ‘Den næste æra’ repræsenterer samlingen forbedring og en vurdering af opfattelsen af ​​accepterede mode -forestillinger.

Ikoner vender tilbage, både nye og gamle

Emblematisk feminine Dior -silhuetter er fornyet og opdateret til efteråret 2022, ligesom nederdele, der typisk er forbundet med den klassiske Dior Bar -jakke, der får et omfangsrigt nyt look med en kombination af forskellige længder, samler og plissering. Sensationelle fabrikationer kom i centrum i denne samling, ligesom de fantastiske skinnende brokader, der dukkede op overalt. Disse samme brokader vises også på poser i samlingen, ligesom Dior Bobby East/West, som fortsat er et stort skub denne sæson.

Dior -stemningen optrådte også, med nye iterationer af Dior -vibe -bowlingposen, der cementerede sin plads som et nyt ikon for huset. Stribe, der optræder i forskellige iterationer, omfatter stemningen i denne samling generelt, ingen ordspil beregnet. Det er nyt, møder gammelt, med antydninger af Dior Cannage-Quilt, der dukker op på stemningen såvel som i hele samlingen som helhed. En helt ny top administrationspose, 95.22, vist i Look 6, viser meget mere af husets berømte cannage-quilt, igen gentager et fornyet, moderne fokus på husemblemer og en udvikling af Dior Savoir-Faire.

Se poser fra landingsbanen nedenfor (via Vogue Runway) og snig et kig på en vis bagside med tilladelse fra Dior.

Se 1 og 2

Se 3 og 4

Se 5 og 6

Se 7 og 8

Se 9 og 10

Se 11 og 12

Se 13 og 14

Se 15 og 16

Backstage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post