Style Staples

Uanset om det sparer plads i dit skab eller holder penge på din bankkonto, beslutter du, hvilke elementer der er væsentlige og alsidige ikke er let, når du vil have dem alle. Ligesom med vores håndtasker er hovednøglen alsidighed og tidløse klassiske stilarter. Med disse tips kan hverdagens udseende tages et hak alt, mens du holder det enkelt.

Vare nr. 1 – Blazer

Det tilføjer et element af raffinement til hvert outfit og vil aldrig gå ud af stil. The Perfect Business Casual? Par det med en knap op eller bluse, slacks og lejligheder. Hot Date? Par det med en mini kjole, hæle, en kobling … Tilføj en levende læbestift for en farve. Airport Apparel uden at ligne en Total Bum? Par det med sneakers og en grafisk t-shirt eller en hættetrøje til det sødeste lagede udseende, mens de forbliver helt ubesværet. Frokostdato med damerne? Prøv din blazer ud med dine fav jeans og sandaler til en afslappet bohemisk vibe. Tilføj støvler til enhver blazer for en sjov grunge look.

Pro Tip: Sæt et bælte rundt om din blazer for et helt nyt udseende.

Vare nr. 2 – knappen nede

En knap op kan suite stort set enhver lejlighed. Uanset om du er påklædning professionel eller afslappet, kan knap UPS gå på nogen måde! Layering Essentials kommer til højre på tværs af alle årstider, især når vejret er uforudsigeligt. Prøv en knap op med Khaki bukser og balletlejligheder til alle ting Business Casual. Denim jeans eller slacks, nederdel eller shorts, du hedder det, din knap op vil matche den. Prøv at binde det op for et frisk sommertid!

PRO TIP: Afhængigt af længden, er det okay at bære untucked også!

Varen 3 – Den grundlæggende T-shirt

De oftest oversete varer? Det grundlæggende. Det er nemt at vælge de søde trends og udsagn, men når det kommer tid til at blande og matche, er det næsten umuligt at gøre det uden nogle få grundlæggende tees på hånden. God til enhver tid på året, super let at eksperimentere med lagdeling, og vigtigst – det er behageligt. At være så alsidig kan du bære din t-shirt til næsten enhver lejlighed, herunder træning eller lounging omkring huset.

Pro Tip: Grafiske tees er tilbage på en stor måde for enhver alder. Rock n ‘Roll Classic Tees specielt.

“Kombinationen af ​​en blazer over enhver t-shirt med et par jeans er narreproof”

Ryan Seacrest

Del dette:
Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Er en crossbody hobo taske til dig? 23. januar, 2022in “Emerging Designers”
Alder passende trendsoctober 20, 2020in “Fashion”
5 tidlige forår mode TipsFebruary 11, 2016In “Håndtasker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post