North Face X Gucci kapitel 2 er her

High Fashion World er ikke fremmed for fantastiske sammenbrud, og sidste år, i en flytning, der føltes uventet, men fungerede så godt, gik luksus italiensk hus Gucci sammen med de udendørs eksperter På det nordlige ansigt. Samlingen omfattede RTW og tilbehør til både mænd og kvinder, og det var lige dele chic, trendy og funktionel, alt sammen bundet i en smuk pakke. Denne pakke omfattede specielle brandede detaljer fra begge mærker. En tilsyneladende usandsynlig duo, fusionerede partnerskabet begge mærkernes forpligtelser til udvikling og bæredygtighed med et strejf af inspiration fra eventyrsøgende. Den første rate af samlingen blev lanceret med en sådan fanfare, at stykker udsolgt ekstremt hurtigt, og nu har vi et kig på kapitel 2, der lige ramte Gucci.com.

Kapitel 2 samler op, hvor det første kapitel slap, og forbliver tro mod samlingens kerneværdier for udforskningens ånd i alle dens former. Samlingen fejrer endnu en gang selvopdagelse og selvudtryk, to værdier, der definerer begge mærker.

Den anden samling er vist i en fantastisk kampagnebilleder, der er sat på Island. Det indeholder en række spektakulære landskaber, fra vulkansk sort sand til maleriske grønne bakker og kæbe-droppende gletsjere. Disse scener gør det ideelle baggrund for at vise denne specielle krydskategori-samling til mænd og kvinder, der består af klar til brug, tilbehør, bagage og sko. Guccis klassiske GG -monogram vises overalt på sko og genimaginerede stilarter fra North Face’s berømte 90’ers silhuetter. Derudover viser samlingen et eksklusivt udviklet udvalg af overtøj, der genimagineres kendte stilarter fra 70’erne med ny teknologi.

North Face X Gucci Collection fortsætter sin forpligtelse til at støtte bæredygtig virksomhedspraksis ved hjælp af Econyl®, som er et nylonstof skabt af regenererede materialer. Samlingen vil være tilgængelig i udvalgte butikker og Gucci-pop-ups. Specialinstallations- og butikspop-ups åbner i det nye år på New Yorks Fifth Avenue, Aspen og Chicago i USA. Et udvalg vil også være tilgængeligt i North Face -butikkerne i New York, Beijing, Shanghai og Tokyo. Tjek meget mere fra kampagnen herunder.

Shop North Face X Gucci gennem Gucci.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post