Prada bruger klassikere med en glitrende vri lige i tide til ferien

feriefestivaler bringer glæde, glæde og overflod i alle aspekter. Bare en meget mere drink? Jo da. Et par meget flere cookies? Jepp, kan ikke videregive det. Lidt ekstra gnist? Ja, tak. Alt om denne magiske tid på året, fra lige efter Thanksgiving til nytår, bringer ekstra glamour og glans. Når du tænker på ferieforbinding, er intetsigende ikke et ord, der vedrører tankerne. Det går fra hoved til tå, jo mere, virkelig, jo merrier.

Prada Cahier i White & Small Prada Galleria taske med applikationer

Prada Cahier i hvidt

Jeg har altid fundet, at tasker er en udvidelse af personlig stil, så meget, at jeg tror, ​​at tasker laver et tøj og kan vise dit humør. Mens nyhedsposer, der virkelig er lidt meget, ikke kun bliver helt acceptable, men også forventet denne tid af året, taler en klassisk taske med den ideelle mængde pizazz med min taske kærlige hjerte og sjæl.

Gå ind i denne trio af poser fra Prada inklusive en cahier, lille panier og små gallerier alle med tilsatte blomsterapplikationer lavet med krystaller foran. Hvert design er et hushæftning (The Panier er nyere, men passer let ind i en klassisk taske -kategori), der fungerer problemfrit i din eksisterende garderobe, og Prada tog det op et hak ved hjælp af tilføjede blomsterapplikationer på fronten. Med de grundlæggende design, der bruges i grundlæggende sort og hvidt, stikker de ekstra detaljerede detaljer smukt ud.

Prada Small Galleria in Black & Prada Cahier i hvidt

Crystal Appliqués detaljer

Denne tid af året er, når tasker som disse har chancen for at tage centrum. Forestil dig at gå ind i din feriefest med bare den ideelle sorte kjole og seje sko. Du vil føle dig festlig, men du ønsker ikke, at det skal være for meget, så du vælger denne version af Prada Cahier. Eller du planlægger dit nytårsaften, slanke bukser og en glitrende top. Du vil have, at tøjet skal skinne, så din taske skal blive en udvidelse af den, så du bærer de små gallerier. Eller du ved, at du har brug for en klassisk sort taske med tilføjede elementer, så du beder om Prada Small Panier for at åbne julemorgen.

Vi har dækket Cahier og Galleria mange gange, og hver har en stærk efterfølgende, men Panier er nyere for Prada -familien og er en taske, som jeg personligt har en tendens til at lide. Den spandformede taske holder sin form godt, da den er udformet af stærkt Saffiano -læder. Der er en topadministration samt en lang aftagelig bærestrop. For at lukke posen er der en læderrem med en magnetlukning øverst, der åbner for at vise det indvendige Nappa -foring med en lodret lomme. Blomsterapplikationerne er kun på fronten af ​​posen, hvilket indikerer, at den ikke bliver fanget på tøj. Dimensioner måler 7 ″ H x 4 ″ L x 6,7 ″ W.

Disse opdateringer af Prada Classics i sort / hvid Saffiano -læder ankom lige i tide til ferien. the best part about an updated timeless shape is that it won’t lose usability. Hvis du prøver at finde en taske, der har lige nok tilføjet glans uden at fjerne sig fra posens klassiske design, er dette poserne til dig. shop now on Prada.com.

Prada small Galleria in Black

Prada small Panier in Black

Prada small Panier in White

Prada small Panier Side Detail

Prada small Panier top Detail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post