Berømtheder er fêted, mens de bringer poser fra Tory Burch såvel som Chanel

, når du bliver hædret af dine kammerater til dit velgørenhedsarbejde eller dine bidrag til film, presset er på at ligne en forgyldt gudinde (men en ydmyg en, selvfølgelig). Ekspertstylister beskæftiger sig med en tydelig udfordring. Denne aften handler om dig (medmindre det ikke handler om dig, det handler om noget større). I den sidste uge valgte Beauty deres kvinder i året såvel som Laura Dern blev hædret for hendes livstidsresultater til den årlige MOMA -filmfordel. Det var unødvendigt at sige, at det var en god uge for tasker, så godt jeg ikke kan vente på prissæsonen.

Danai Gurira
Danai Gurira brugte denne dejlige Tory Burch -kjole til 2019 Beauty Women of the Year Awards i NYC. Hun parrede den med en hvid Tory Burch Lee Radziwill lille taske.

køb nu

Camilla Belle
Model Camilla Belle bragte denne klassiske, prægede Croc Jimmy Choo Varenne greb til Los Angeles -premieren på HBO -dokumentarfilms ekstremt Ralph.

køb nu

Camila Morrone
Skuespillerinde såvel som Design Camila Morrone blev fundet efterlod SiriusXM Radio Studios i NYC medbringer en slank, brun læder tophåndteret hemmelig taske. Hun er ude at promovere sin nye film, Mickey & The Bear.

Olivia Culpo
Olivia Culpo blev fundet korrelerende omkring en Louis Vuitton -kuffert med en hånd ved LAX. Som du er interesseret i observatører, vil hun medbringe en sort Chanel -klap på den anden arm.

Shop Louis Vuitton tasker her

Drew Barrymore
Drew Barrymore gik for nylig til Africa Outreach Job -fundraising -begivenheden i NYC med en Chanel -kobling. Nu skal jeg købe nogle satinbukser.

Shop Chanel tasker her

Laura Dern
Laura Dern blev for nylig hædret for sit arbejde i film på det årlige Museum of Contemporary Art Film Benefit. Hun har medbragt en Golden Velvet Chanel -kobling, såvel som fordi begivenheden blev sponsoreret af Chanel, er hendes kjole også mange bestemt Chanel.

Shop Chanel tasker her

Wendy Williams
Det er køligt i NYC, såvel som Wendy Williams klæder sig i overensstemmelse hermed. Lige her er hun alt sammen samlet på en 25 graders dag, mens hun går på arbejde med en af ​​hendes Birkins. Birkinen holder varmen med nogle ekstra fendi -taskefejl.

Shop Birkin Tasker her

Celine Dion
Endelig, lige her er Celine Dion, der ligeledes tapper den kølige i NYC med en sort såvel som hvid Prada Sidonie -taske. Vi lover, at det er hende under alle disse lag!

køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post